Når skiferie blir spaferie og forstuet ankel tuller til det meste

Så - på slutten av ferien i Chamonix forstuet jeg ankelen ganske kraftig i skibakken. Såpass at jeg måtte ned på båre og rett på røntgen. Går med skinne og kan nok se langt etter skiene på flere uker enda. Heldigvis skjedde det på slutten av turen så det ødela ikke noe særlig. Men hva skulle jeg fire dager etter jeg kom hjem? Joda - på ny skiferie med jobben, til St Moritz.... (ja, jeg vet at jeg er litt sånn kvalmende heldig).

Så den ferien ble til en spaferie. Som var heeeelt digg det altså. Og jeg kan jo ikke klage når jeg hadde stått på ski nesten hver dag i tre uker før det. Men likevel, jeg ville nok mye heller lekt i den deilige puddersnøen som ramlet ned i St. Moritz enn å se på den fra et spa. Slik er visst jeg bygget da.

IMG_20180318_123900_454.jpg

Og yoga er ikke så lett med så kraftig forstuing gitt, har blitt halting og lite aktivitet. Men nå begynner den å komme seg litt (nesten ikke hoven lenger jo...). Og mye i yogaen er bra opptrening, som balanse (må bare gjøres litt mer forsiktig) så blir digg å komme igang igjen med det. Kanskje i morga allerede!

Og så blir nok påsken ikke helt som planen (planen var selvsagt ski). Men da blir det mer yoga og rolig opptrening, kanskje jeg skal prøve langrennsskiene mine igjen, det er iallefall litt bedre for hovne ankler enn alpinsko. Vel, vi får se. Heldigvis blir det en lang topptursesong med all den snøen som har kommet!