Ventetid

Pust inn. Pust ut. Vær tålmodig. Det er det jeg føler november handler om. Det er slutt på den fine høsten, fjellturene, fargene. Snøen kommer på besøk i puljer, men stikker igjen før man rekker å tenke seg om. Regnet derimot og mørket – det gjør sin inntreden akkurat litt for hardt.

pustinnpustut.jpg

Nei, november er så langt fra en favorittmåned for meg. Det er en ventemåned. For etterpå begynner den virkelige moroa. Vinteren! Og akkurat nå er det mindre enn en uke igjen til skisenteret åpner i Hemsedal og til tross for kunstsnø og mye folk, det er snø, jeg kan skli på ski!

Kjenner at jeg gleder meg ekstra mye nå. For vårsesongen tok så brått slutt, litt før den burde med skade. Og jeg lærte meg så mye på fjorårssesongen som jeg gleder meg til å gjøre mer av. Denne sesongen skal jeg kjøre brattere og fortere. Og jeg skal gå maaange toppturer.

Og – i mars skal vi til Alaska, to uker med heliskiing(!). Derfor må jeg bli superkomfortabel med å kjøre bratt først.

Ventetid snart slutt – nå begynner moroa!