Endelig på fjellet igjen

upload.jpg

Outdoors more - worry less. Det stemmer sånn! Etter ferie i USA og litt regnværshelg + litt jobbehelg, kom vi oss endelig på fjellet igjen. Det er jo der vi helst vil være i helgene. Det er da vi fullstendig glemmer jobb og byliv og hengir oss til det enkle livet i vogna i Hemsedal. Fjelluft! Og fjellturer! 

Regnet trommet mot taket hele natt til lørdag. Ganske digg å sove til egentlig. Lørdag letta tåka, regnet stoppet og vi tok turen til Veslehorn. Passelig tur på ca tre timer med pauser. Nydelig utsikt fra toppen!  

Søndag tok vi stolheisen opp i skianlegget og gikk deretter til Totten som ligger på litt over 1400 meter. Mer nydelig utsikt! Rart å se ting uten snø, vi kjører jo ski ned fra Totten i massevis. Nå drømte vi oss litt vekk i deilige skilinjer. Blir bra når snøen kommer også. 

Takk for helga fjellet!