Smart med reiseyogamatte

upload.jpg

En reiseyogamatte er et smart kjøp på flere måter. Ikke bare er den lett å ta med, så du ikke har noen unnskyldning for å legge igjen matta hjemme når du skal ut og reise, den er praktisk til flere formål.

En slik matte er ganske tynn og lett og kan som regel brettes sammen som en håndduk. Det betyr at du lett kan putte den i veska eller sekken eller kofferten uten at det går utover vekt og heller ikke så mye plass. Fordi den er tynn er den selvsagt ikke like god å bruke som en vanlig matte (du ser litt hvordan den er på bildet over), men den er bra nok for å få inne en økt eller flere på reise. Da jeg var i USA nylig brukte jeg min på hotellrommet daglig den første uken.

Men matten har også et annet fint formål, nemlig å legge oppå en lånematte når du er på en yogaklasse hjemmefra. Da jeg dro på konferanseyoga i USA var det matter der, men man vet jo aldri hvor mye de er brukt før. Så jeg la min egen reisematte oppå, det funket veldig fint. Det samme kan du jo gjøre på treningssenteret eller andre steder du gjør yoga som allerede har matter. Legge din egen matte med din egen svette oppå. Min får plass oppi sekken sammen med treningstøyet = mindre å bære på. 

Jeg kjøpte min på Run and Relax i Oslo, den er fra Manduka. De kan ellers lett kjøpes på nett.