Konferanseyoga

Flere og flere konferanser har en yogaøkt eller flere på agendaen. Smart siden konferanser ellers handler mest om å sitte stille på ikke så gode stoler. I dag var jeg på min første konferanseyogatime. 

Jeg er altså i behagelige California og da foregår yogaøkten utendørs, under palmene. Esri som arrangerer geografikonferansen jeg er på hadde gjort en god jobb. De stilte med matter som vi fikk ta med hjem og det var en behagelig yogainstruktør. Hun ledet oss gjennom 1 time Vinyasa - det var rett og slett superdeilig før sola begynte å varme, på en rolig gressflekk under palmene, men sjøen rett frem.  

Jepp, jeg liker konseptet konferanseyoga. Men det passer nok best for de som holder til nært der yogaøkten er. Jeg var heldig og bodde rett ved. Ruslet ned dit 06.30 og rakk en dusj og frokost før konferansen begynte 08.30. Og den deilige økten satt godt i kroppen noen timer. Med 16 000 (!) deltagere på konferansen og rundt 50 på timen var det jo ikke så mange som prioriterte det eller bodde nært nok. Men heia Esri og alle andre konferanser som tilbyr yoga!

upload.jpg

Og med det så går jo ferieyogaprosjektet mitt fortsatt på skinner. 6 morgener på rad nå.