Hva er Tindeyoga?

Tindeyoga er først og fremst en blogg. Akkurat nå. Kanskje kommer det noe mer etterhvert, kanskje ikke. Bloggen skal handle om yoga, mitt yogaliv. Men også litt om friluftsliv og gjerne kombinasjonen av dette. For det er kanskje det ultimate for meg, å finne roen blant tinder og topper, å leke med yoga ute.

Ute er nok, tinder er en bonus. Noen ganger en hel yogaøkt, noen ganger bare lek, gjerne opp ned. Eller bare det å oppleve roen fullstendig på en fantastisk fjelltopp. Som her - på Kårdalstindene i Hjørundfjorden for noen uker siden. Turen gikk på randoneski, via fjellet Blæja. I alt 1500 høydemeter gikk vi. På og av med feller - dette var bonusen, og vi var det helt for oss selv. Det kan vel knapt bli bedre synes jeg.

Og - følg meg gjerne på Tindeyoga på Instagram - for fjell + yoga = <3

Namaste