Parkyoga, bryggeyoga, øyyoga - sommeryoga i Oslo

Denne sommeren ser det ut til at uteyogainitiativene popper opp raskere enn noen gang. Et kjapt søk på facebookevents og jeg fant en hel haug. Og jeg digger det!  For det er vel ikke så overraskende at jeg er stor fan av yoga utendørs. Det gir noe ekstra til økten. Bare denne setningen: Se opp mot himmelen! Myye bedre enn se opp i taket. 

Noen av aktivitetene er gratis, andre koster noen kroner. Uansett, det er ikke bare ute - det er billig også. En perfekt mulighet til å få testet ut yoga om du ikke har et fast senter du går til. Noe er fast gjennom sommeren, noe nå og da. I tillegg tilbyr nok flere av de kjente yogasentrene uteyoga i sommer.

Fra yoga ute - på et fjell - i Nepal

Fra yoga ute - på et fjell - i Nepal

Her er en oversikt over de tilbudene jeg har kommet over:

Jeg har ikke testet noen av timene så jeg kan gå god for dem, men med lave priser og så mange tilbud er det jo bare å prøve der man har lyst. Vet du om andre tilbud er det bare å dele i kommentarfeltet.

I tillegg vet jeg at HiYoga kommer til å ha noen timer ute i sommer. Følg med på nettsidene deres. 

Med andre ord, det er bare å forberede matta på litt grønske og håpe at sommeren ikke blir av den regnfulle sorten.