Herlig fjelltur til Svarthetta, men ikke akkurat en bra yogauke

Jeg var jo så fornøyd med yogaøktene forrige uke. Men etter den siste økta sa ryggen min stopp. Den gjør det iblant… Skikkelig vondt gjør det og yoga er utelukket. I alle fall en full ashtangaøkt. Det er uklart hva det egentlig kommer av og jeg tror jeg må sette i gang med elimineringsmetoden.

De tre siste gangene (som har skjedd med sånn 5-6 ukers mellomrom) er det nemlig yogaøktene som har utløst ryggvondten. Jeg har en mistanke om at det er bakoverbøyene som er utfordringen så jeg må ta det litt rolig på den fronten og se hva som skjer da. Heldigvis går det over og i dag lørdag har jeg betydelig mindre smerter og satser på at neste uke blir mer normal.

Men jeg har ikke akkurat sittet helt stille, det er liksom ikke meg. Og jeg tenker at så lenge det jeg gjør ikke er veldig vondt eller gir mer smerter, skader det ikke. Så jeg har hatt tre rusleøkter på elipse (skånsomt for kroppen) for kondis må til. Og i dag gikk vi til Svarthetta i Hemsedal (1553 Moh). Fin tur på ca 4 timer og ca 600 høydemeter.

Uka har vært travel med tre sene jobbkvelder - da var det jammen deilig å komme seg en tur til dalen og opp på fjellet!

Namaste