Avhengig av aktivitet

IMG_20171225_115350_217.jpg

De siste par årene har jeg vært såpass mye i aktivitet at jeg tror kroppen min har blitt litt avhengig. På en bra måte altså, jeg stresser ikke for å bevege meg. Men jeg merker at det som før kunne være maaange rolige dager i sofaen ikke fungerer så bra lenger.

Vi er på fjellet nesten hver helg i tillegg til at det blir trening og/eller yoga de fleste ukedager. Det liker kroppen min. Den liker også å roe helt ned en gang iblant, men nå blir den rett og slett fortere rastløs enn før, den sier fra at den vil i aktivitet.

Et godt eksempel er julen. Vi startet fryktelig rolig med nesten fire dager uten noe særlig verken fysisk aktivitet eller frisk luft. Litt selvsagt, men sofaen fikk kjørt seg klart mest. Så da vi endelig satte kursen for Hemsedal første juledag med visshet om at vi hadde syv mulige skidager foran oss var vi mer enn klare for det!

Og enda bedre – vinteren leverte maks, det snødde hele natt til andre juledag og vi var klare på første heis. En hel pudderdag ventet. Å, så digg det var! Dagen i dag var også veldig bra med mye myk snø og off piste-kjøring hele dagen. To dager med i alt ni timer i bakken har vi lagt bak oss. Nå sier låra fra at vi må roe litt ned igjen gitt, men ski blir det uansett. Hele resten av ferien.

Det er så utrolig deilig å ha fri og kunne være så mye på fjellet, leke så mye i snøen!