Reiseuke og skihelg – jaaaaa

Denne uka har vært litt annerledes gitt. Reising og første skihelga i vogna har ført til litt utfordringer i yogarutinen. Er veldig fornøyd med hvordan jeg løste det. Og så har snøen kommet! Jaaa, det betyr Hemsedalhelg og endelig skliing på snø igjen.

Jobbtur til Rotterdam og litt utfordrende yogaforhold

Onsdag stod jeg opp sånn i femtida for å fly til Amsterdam. Jeg skulle på et europeisk markedsmøte for firmaet jeg jobber i. Møtet jeg skulle på var i Rotterdam, men jeg fikk sneket meg til lunsj og litt shopping i favorittbyen Amsterdam først. Det var digg, sola skinte og livet var bare deilig.

Framme i Rotterdam var jeg likevel sliten etter tidlig morgen osv så yogaen fikk en pause. Men jeg kjente at morgenen etter skulle jeg ha en økt. Reising kjennes på kroppen og soving på fly gir stiv nakke. Utfordringen var at jeg ikke hadde med noen yogamatte denne gangen. Ikke engang reisematta mi fikk plass siden jeg pakket ekstra lett. Så løsningen ble en håndduk på hotellgulvet. Og det gikk overraskende bra, nesten en time ble det på «matta.» Det samme dagen etter. Greia med litt sånn ugreie forhold er å ikke henge seg opp i at man ikke kan gjøre alt ting perfekt. De stående stillingene blir vanskeligere og hopping og slikt funker også dårlig, så da ble det rett og slett mer på gulvet.  

Skiiiiihelg

Gjett om vi var klare for første skihelg da. For de som ikke kjenner meg så godt, vinteren handler om ski. Åstedet er primært skibomsvogna i Hemsedal, men også topptur-turer til Sunnmøre, Jotunheimen osv. En god blanding av heiskjøring og toppturer altså. Og denne helga åpnet altså Hemsedal. Turen gikk rett fra flyplassen og dit, det ble sen kveld før vi var fremme. Likevel våknet jeg tidlig nok for enda en sårt trengt yogaøkt (mer reisesliten kropp og soving i bil). Det var småkaldt i vogna så det ble ullbasert yoga, men digg.

IMG_20171125_155346_642.jpg

Så bar det i bakken! Det er skikkelig rart å stå på ski når det er mange måneder siden sist. De første turene var nesten litt bambi på isen-preget og det svei i låra. Men det kom seg definitivt etter hvert. Gøy! Jeg kjenner forresten at jeg er mer stabil i overkroppen etter all kjernemuskulaturtreningen i yogaen. På den andre siden kjenner jeg at lårene mine trenger mer enn det yogaen gir. Må nok bli knebøy igjen etter hvert.

Etter noen timer i bakken sloknet jeg foran Netflix gitt. Ahh, det deilige, enkle livet i vogna!