Halvveis i yogastudiet - har funnet roen

Over halvparten av undervisningshelgene på yogastudiet er gjennomført og jeg kjenner nå at jeg er ganske avslappet og fornøyd. Til å begynne med var det litt stress; tøft for kroppen med all yogaen, mye nytt og annerledes, vanskelig filosofi osv. Men nå føles alt mye bedre!

Jeg har lest meg gjennom det meste og fått til filosofioppgavene godt, synes også det er mer interessant enn i starten. Og etter hvert har jeg jo fått øvd litt mer på å instruere (instruerer noen kolleger en gang i uka) og det er så mye enklere enn det var til å begynne med. Jeg støter fortsatt stadig på utfordringer og har lite koll på den sanskrit-tellingen, men jeg er komfortabel i undervisningsrollen og opplever at jeg har mye å dele. 

Jeg har jo allerede skrevet litt om dette med yoga (nesten) hver dag og at det går ganske så bra. I stedet for stress har kroppen min blitt litt avhengig. Det er digg. 

Avslappet stemning på HiYoga når 20-ish blivende instruktører tilbringer ca 18 timer på dette gulvet.

Avslappet stemning på HiYoga når 20-ish blivende instruktører tilbringer ca 18 timer på dette gulvet.

Ellers så må jeg jo si at det er veldig gøy hele opplegget. Liker veldig godt at vi har så mange ulike lærer og tematikker. Vi lærer masse om undervisningsteknikk og ashtangaserien fra ulike lærere med ulike stiler (Basia, Mikkel, Francesca, Bjørn), veldig bra anatomi med Tiril og Runar, Annette som er en veldig dyktig filosofiformidler i tillegg til at vi får drypp av spennende innlegg om blant annet bærekraft og stemmebruk. 

Gleder meg til fortsettelsen. Og til å bli ferdig da - å kunne ta alt i bruk.